woensdag 29 juli 2020

Coronaplan concerten Ommoordse Veld

De gemeente heeft ons gevraagd een plan te maken hoe wij de coronamaatregelen gaan handhaven. Wij hebben dat als volgt gedaan:

We hebben 150 stoelen, dat is het maximumaantal bezoekers. Er zijn geen staanplaatsen.

We vragen het publiek om de coronamaatregelen in acht te nemen en thuis te blijven bij klachten die gerelateerd kunnen zijn aan Covid-19.

Het deel van de Blijde Wei waar het concert is, wordt tijdens het concert afgesloten voor andere bezoekers.

Bezoekers moeten van tevoren reserveren via ommmoordseveld@upcmail.nl. Eventueel telefonisch op 010-2201060. Als er voor meerdere personen tegelijk gereserveerd wordt, moet men doorgeven of men naast elkaar wil zitten (één huishouden) of op 1,5 m afstand. Men krijgt een nummer dat bij binnenkomst gemeld moet worden en worden afgevinkt op de lijst. Als er mensen komen die zich niet hebben aangemeld en er is nog plaats kunnen zij naar binnen met achterlating van hun gegevens.

De stoelen worden voor mensen die aangeven uit één huishouden te komen naast elkaar gezet en voor het overige op 1,5 m afstand. Om dat te garanderen hebben wij enkele meetstokken. Het is niet de bedoeling op eigen initiatief met stoelen te gaan slepen, dit kan alleen met toestemming van één van de vrijwilligers.

We houden met voldoende vrijwilligers (min. 5) toezicht op het goede verloop.

Met deze maatregelen hopen wij ervoor te zorgen dat men het concert veilig kan bezoeken, wij rekenen op ieders medewerking.

Geen opmerkingen: