woensdag 28 juni 2017

Zondag 9 juli North Sea Round Town in het Ommoordse Veld met Sabana

 
 
North Sea Round Town zorgt voor live jazzoptredens voor zo veel mogelijk Rotterdammers. Door de hele stad heen zijn er 350 optredens, in concertzalen maar ook op onverwachte plekken als het Centraal Station of bij ons op de kinderboerderij. De meeste concerten zijn gratis.
Het optreden op De Blijde Wei wordt verzorgd door Latin-en gipsy jazztrio Sabana, bestaande uit gitarist Roy van der Lee, toetsenist Robert Brands en zangeres Carla Maljers. Zij brengen een aantal overbekende nummers uit The American Songbook, maar vooral een Latijns-Amerikaans programma met muziek uit landen als o.a. Cuba, Mexico, Brazilië.
Het concert is van 15.00-16.00 uur op De Blijde Wei. U bereikt de kinderboerderij per auto of openbaar vervoer vanaf de President Wilsonweg, u loopt dan het Kikkerpad af. Alleen met de fiets is de boerderij te bereiken langs de Rotte op het officiële adres Bergse Linker Rottekade 435 te Rotterdam. Er is een invalidenparkeerplaats vlakbij het hek van de kinderboerderij, anderen parkeren aan de President Wilsonweg.
De concerten op de kinderboerderij zijn gratis, financieel worden zij mogelijk gemaakt door de gebiedscommissie Prins Alexander. 

Geen opmerkingen: