donderdag 29 augustus 2019

Orkestvereniging Wilton sluit net als vorig jaar het seizoen af van de zondagmiddagconcerten in het Ommoordse Veld

Zondag 8 september is het laatste zondagmiddagconcert van deze zomer op De Blijde Wei. Vorig jaar sloten wij het seizoen af met OKV Wilton, het harmonieorkest van de voormalige werf Wilton-Fijenoord. Dat was zo’n succes dat uit het publiek de vraag kwam om ze dit jaar terug te laten komen. Aan zo’n breed gedragen verzoek geven wij graag gehoor. Het orkest heeft een breed repertoire van klassiek tot modern.

Het concert begint, zoals gewoonlijk om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Het is gratis toegankelijk dankzij de gebiedscommissie van Prins Alexander. De Blijde Wei bereikt u met ov of de auto via de President Wilsonweg en het Kikkerpad. Met de fiets kunt u ook langs de Rotte fietsen.

De Buurtwerk-pendelbus rijdt weer voor bezoekers die graag naar de concerten komen maar het stuk van de Wilsonweg tot aan de Blijde Wei niet goed kunnen lopen. Om 14.15 vertrekt de pendelbus bij metrohalte Hesseplaats aan de noordkant in de buurt van de Gerard Goosenflat. Vervolgens is er een stop bij metrohalte Romeynshof, om 14.25 ook aan de noordzijde van de metrobaan bij de parkeerplaats aan de Dawesweg. Daarna vertrekt hij om 14.35 van de parkeerplaats bij de Kip naar het hek van De Blijde Wei.

 

Het is niet het laatste concert van dit seizoen op De Blijde Wei. In het kader van het festival 50 jaar Ommoord organiseert de Werkgroep Ommoordse Veld samen met Buurtwerk en De Blijde Wei op zaterdag 21 september een oogstfeest op de kinderboerderij. Dat feest wordt afgesloten met een concert van projectkoor Rosette en orkest Bobander. Zij brengen de fabels van La Fontaine op muziek gezet door Marco Kalkman. Dat concert begint om 15.30 uur.

Meer inlichtingen via ommoordseveld@upcmail.nl of op de website: ommoordseveld.blogspot.com.    

 

Geen opmerkingen: