vrijdag 28 december 2012

Talentenjacht!

In 2012 organiseerde de Werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen in samenwerking met de medewerkers van De Blijde Wei vijf zondagmiddagconcerten onder de kap van de hooiberg. We begonnen met klezmermuziek, daarna muziek uit India en Turkije, vervolgens een popkoor, jazz en ten slotte klavecimbel en blokfluit met een heel klassiek programma. Echt voor ieder wat wils dus. Alle ensembles hadden een binding met Ommoord, één of meer van de muzikanten woonden in de wijk of was er opgegroeid. het was echt voor en door Ommoord en dat was een van de redenen dat we een groot publiek trokken. Elke keer waren er 150-200 toeschouwers.
Omdat het zo'n succes was, willen wij bij de deelgemeente weer een aanvraag indienen om deze concerten te mogen organiseren. Wij hebben als data gepland zondagmiddag 12 mei, 9 juni, 14 juli, 11 augustus en 15 september. De concerten beginnen een halfuurtje vroeger dan vorig jaar, om 15.00 uur en duren 45-60 minuten. Na afloop kan er gezellig iets gedronken worden, de opbrengst van de verkoop van de drankjes komt ten goede aan de kinderboerderij. Het is een gezellige gelegenheid om je buurtgenoten te ontmoeten. Het concert zijn graties toegankelijk.
Wij willen dit jaar weer een heel gevarieerd programma bieden met talent uit de eigen wijk. Daarom komen wij graag in contact met musici die willen optreden in een openluchtconcert op De Blijde Wei. Stuur een mail naar ommoordseveld@upcmail.nl en wij sturen u een offerteformulier waarop u een aanbieding kunt doen. Voor eind januari willen wij een keuze maken uit de aanbieders en bij de deelgemeente een aanvraag doen. Geef dit bericht vooral door aan muzikaal talent dat u kent.

Geen opmerkingen: