zaterdag 2 september 2017

Zondag 10 september laatste zondagmiddagconcert op de Blijde Wei van dit seizoen

De zomer loopt alweer ten einde. Op 10 september is het laatste concert uit de serie zondagmiddagconcerten in het Ommoordse Veld. We besluiten het seizoen met een echt Ommoords koor. Loch Ness onder leiding van Jos Vlietstra repeteert elke week op woensdagmiddag in de Rietganszaal van de Gerard Goosenflat. Zij brengen een programma met liederen uit binnen- en buitenland, maar in elk geval zingen zij het Ommoord-lied. We zijn heel benieuwd naar deze ode aan Ommoord (of wordt het een klaagzang?).
We werken als het kan met allerlei instanties samen. Omdat september in Rotterdam de Parkenmaand is en wij zijn aangesloten bij het stedelijk parkenoverleg is dit concert ook onderdeel van het programma van de Parkenmaand.
Op 9 en 10 september zijn ook de Open Monumentendagen. Het thema van dit jaar is "Boeren, Burgers en Buitenlui". De Historische Commissie De Ommoordse Polder organiseert daarom een aantal activiteiten op kinderboerderij De Blijde Wei. Het programma vindt u op http://historie.heidebes.nl/ . Ons concert vormt een mooie afsluiting van de activiteiten in dit weekend. 

Het concert is van 15.00-16.00 uur op De Blijde Wei. U bereikt de kinderboerderij per auto of openbaar vervoer vanaf de President Wilsonweg, u loopt dan het Kikkerpad af. Alleen met de fiets is de boerderij te bereiken langs de Rotte op het officiƫle adres Bergse Linker Rottekade 435 te Rotterdam. Er is een invalidenparkeerplaats vlakbij het hek van de kinderboerderij, anderen parkeren aan de President Wilsonweg.

De concerten op de kinderboerderij zijn gratis, financieel worden zij mogelijk gemaakt door de gebiedscommissie Prins Alexander.

Geen opmerkingen: