woensdag 31 juli 2019

Zondag 11 augustus Combo Scala bij het concert op De Blijde Wei


 

Het combo is onderdeel van de Rotterdamse Accordeonvereniging Scala. Het is actief sinds 2013.  
 Aanvankelijk bedoeld als iets éénmaligs is gebleken dat dit initiatief duidelijk in een behoefte voorziet.  Het combo speelt vooral herkenbare muziek. Het varieert van Nederlandstalig, Engelstalig, Rotterdams of Instrumentaal. Een extra dimensie aan het optreden wordt gegeven door onze zanger en zangeres. De opbrengsten komen ten goede aan Scala, de leden van het combo verlenen geheel vrijwillig hun diensten.Combo Scala, bestaat uit 2 accordeonisten, een pianist, een basgitarist, een drummer en een zanger.

Het concert vindt plaats van 15.00-16.00 uur op kinderboerderij De Blijde Wei. De toegang is gratis, de concerten zijn een bewonersinitiatief en worden mogelijk gemaakt door financiële steun van de gebiedscommissie Prins Alexander.

De Buurtwerk-pendelbus rijdt weer voor bezoekers die graag naar de concerten komen maar het stuk van de Wilsonweg tot aan de Blijde Wei niet goed meer kunnen lopen. Om 14.15 vertrekt de pendelbus bij metrohalte Hesseplaats aan de noordkant in de buurt van de Gerard Goosenflat. Vervolgens is er een stop bij metrohalte Romeynshof, om 14.25 ook aan de noordzijde van de metrobaan bij de parkeerplaats aan de Dawesweg. Daarna vertrekt hij om 14.35 van de parkeerplaats bij de Kip naar het hek van De Blijde Wei.

Met de auto of het openbaar vervoer is de kinderboerderij te bereiken via President Wilsonweg en Kikkerpad. De Rottekade is alleen toegankelijk voor fietsers of wandelaars.

Geen opmerkingen: