donderdag 28 februari 2008

Wie maakt in het Groenjaar 2008 de mooiste foto van het Ommoordse Veld?

De Werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen organiseert in het kader van het Groenjaar 2008 een fotowedstrijd. De vraag is wie in dit jaar de mooiste foto van het Ommoordse Veld maakt.
De deelnemers kunnen per persoon 1 foto inleveren op briefkaartformaat, 10x15. Inzendingen, met op de achterkant duidelijk naam en adres, kunnen worden ingeleverd bij of toegestuurd aan het Informatiepunt Ommoord van de Bewonersorganisatie Ommoord. Het Informatiepunt Ommoord is op werkdagen geopend van 09.30 uur - 11.30 uur en van 13.30 - 15.30 uur. Het is gevestigd in Wijkgebouw Romeynshof, Stresemannplaats 8, 3068 JL Rotterdam, telefoon 010-4555823. Na afloop van de wedstrijd kan de foto daar, als men dat wenst, ook weer worden opgehaald.
Inleveren kan tussen 4 maart en 1 september 2008. De datum van de prijsuitreiking wordt nog nader bekend gemaakt in overleg met de jury. Prijswinnaars ontvangen naast een eervolle vermelding ook een aandenken. De winnende foto wordt gepubliceerd en, met toestemming, wordt er een ansichtkaart van gemaakt (hiervoor hebben wij een digitale versie nodig).
Een maandelijks wisselende selectie van de foto’s wordt tentoongesteld in de ruimte van het Infopunt. Namen van de fotografen worden erbij vermeld tenzij duidelijk wordt aangegeven dat men dat niet wenst.

Geen opmerkingen: