donderdag 3 juli 2014

North Sea Round Town in het Ommoordse Veld

11, 12 en 13 juli is het North Sea Jazzfestival in Ahoy. In de aanloop naar en ook tijdens het festival wordt North Sea Round Town georganiseerd. Tussen 27 juni en 13 juli zijn er ruim 200 concerten verdeeld over 100 locaties door de hele stad heen. Ook het derde concert in de serie zondagmiddagconcerten in het Ommoordse Veld staat in het programma van North Sea Round Town.
Op 13 juli speelt het Standard Jazz Quintet op De Blijde Wei onder de kap van de hooiberg. Wil Cornelissen (keyboard en zang), John Bazuijnen (contrabas), Peter Goldman (saxofoon), Rinus Kop Jansen (gitaar) en Peter Odijk spelen nu voor het derde jaar tijdens de zomerconcerten mainstreamjazz. Dit jaar brengen zij uit hun repertoire nummers die zij nog niet eerder op De Blijde Wei gespeeld hebben als Georgia on my mind, Mean to me en The girl from Ipanema. De concerten van deze in Ommoord zeer populaire groep zijn altijd een groot succes, we verwachten ook dit jaar weer veel jazzliefhebbers.
Het concert begint om 15.00 uur. Dankzij een subsidie van de voormalige deelgemeente Prins Alexander is toegang gratis. Wie met de auto of het openbaar vervoer komt, kan de kinderboerderij bereiken via President Wilsonweg en Kikkerpad. Fietsers kunnen het best langs de Rotte fietsen.


 

 

Geen opmerkingen: