maandag 14 september 2015

Laatste concert

Zondag 14 september was het laatste concert van deze zomer. Ondanks sombere voorspellingen was het mooi weer. Twintig graden, niet zo warm dat we de tenten op moesten zetten en toch aangenaam om buiten te zitten.
Deze keer een betrekkelijk klein gezelschap, het trio Sabana. Zij speelden Zuid-Amerikaanse muziek, veelal gevoelige luisterliedjes over gelukkige of ongelukkige liefdes. Carla Maljers heeft een prachtige stem en ook de musici Roy en Robert speelden heel goed. het publiek kon het zeer waarderen. We kijken terug op een mooi seizoen met een zeer afwisselend programma; klezmer, klassiek, jazz, koor en ten slotte dit Latijns-Amerikaanse trio. Het weer werkte dit jaar goed mee om de concerten tot een succes te maken, er is geen druppel regen gevallen tijdens de optredens.
We hebben een trouw publiek. Wat wij als leden van de werkgroep heel erg leuk vinden, is dat wij steeds meer hulp krijgen vanuit het publiek bij het opzetten en opruimen van de stoelen en tenten. Fijn, want wij zijn ook allemaal vrijwilligers. Dit concert stond in het teken van Ommoord ziet Sarah. Keer op keer wordt aangehaald dat Ommoord een plezierige wijk is om te wonen. Dat mensen graag iets bijdragen aan de sfeer in de wijk, merken wij ook bij de concerten.
Wij hopen tot volgend jaar!

Geen opmerkingen: