vrijdag 4 september 2015

Laatste zondagmiddagconcert in teken van 'Ommoord ziet Sarah'


Op zondagmiddag 13 september is het laatste zondagmiddagconcert van deze zomer op De Blijde Wei. We hebben een mooi seizoen achter de rug met klezmermuziek van de Klezbez, klassieke muziek van het jonge Hofstads strijkersensemble, Jazz van de Big Band van de SKVR en vorige maand Sootjevisch met een recordaantal bezoekers.

Deze keer staat het concert staat in het teken van ‘Ommoord ziet Sarah’. Het optreden wordt verzorgd door Latin-en gipsy jazztrio Sabana, bestaande uit gitarist Roy van der Lee, toetsenist Robert Brands en zangeres Carla Maljers. Zij brengen eenLatijns-Amerikaans programma met een aantal nummers uit landen als o.a. Cuba, Mexico, BraziliĆ«. Met een knipoog naar het feestelijke ‘Ommoord ziet Sarah’- evenement zullen een paar jaren 60/70 nummers "in een Latin-jasje" ten gehore brengen. Ook wordt het bezoek van Vera Lynn aan Ommoord tijdens de opening van Winkelcentrum Hesseplaats met een lied in herinnering gebracht. Sabana valt onder de culturele werkplaats Creatividad valt, die in Ommoord voor en met de wijkbewoners actief is op sociaal-en cultureel terrein.

Het concert begint om 15.00 uur. Met de auto of het openbaar vervoer is de kinderboerderij te bereiken via President Wilsonweg en Kikkerpad (stel de routeplanner in op Kikkerpad). De Rottekade is alleen toegankelijk voor fietsers of wandelaars.

De toegang is gratis. Als bewonersinitiatief wordt het financieel ondersteund door de gebiedscommissie Prins Alexander.

 

Geen opmerkingen: