vrijdag 22 augustus 2014

31 augustus zondagmiddagconcert Ommoordse Veld


Cora Greevenbosch en Willem Blonk spelen op het volgende zondagmiddagconcert op fluit en pianomuziek van Bach, Berloz, Godard, Ibert, Honneger, Albeniz, Piazolla en Chopin. Heel toepasselijk heet het stuk van Honneger "Le chèvre" (De geit). We zijn benieuwd of de geit van de Blijde Wei ook mee zal doen, zoals hij wel eens doet bij de concerten.
Cora groeide op in Ommoord en is na haar studie aan het conservatorium muziekdocent en zij speelt in diverse ensembles. Soms op de dwarsfluit, soms op de Indiase dwarsfluit, de bansuri, waar zij zich ook in gespecialiseerd heeft.
Willem Blonk is in Ommoord zeer bekend als de cantor-organist in de Open Hof. Hij is dirigent, docent en uitvoerend musicus. Hij is de motor achter de marktconcerten en de zondagavondconcerten in de Open Hof.

Het concert begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk. Met ov of auto bereikbaar via de President Wilsonweg. Daar moet u de auto laten staan bij de parkeerplaats met de Kip of aan de overzijde bij de flats.  Alleen invaliden met een ontheffing mogen het Kikkerpad afrijden en dicht bij de Blijde Wei parkeren. Stadstoezicht zal in de toekomst streng toezicht houden op het parkeren.

Geen opmerkingen: