vrijdag 1 juni 2018

Jonge musici in tweede zondagmiddagconcert op De Blijde Wei


De Werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen organiseert dit jaar voor de zevende keer vijf zondagmiddagconcerten op kinderboerderij De Blijde Wei. Op 10 juni is het tweede concert van dit seizoen. Dit keer klassieke muziek gespeeld door jonge talentvolle musici van het ensemble Pedlev.

Het dubbel blaaskwintet ( hobo, klarinet, fagot, hoorn en fluit) Pedlev is een hecht ensemble van (muziek)studenten dat zijn oorsprong vindt in het Hofstads Jeugdorkest. Na jaren van musiceren bij deze vereniging ging ieder in 2012 zijn eigen weg toen de studententijd aanbrak. Begin 2016 begon het bij de leden van het ensemble weer te kriebelen, waarop een doorstart van het ensemble volgde. Dit keer met een eigen naam en volledig op eigen benen. Het ensemble speelt onder de bevlogen leiding van Peter le Feber, de oprichter van het ensemble. De naam van het ensemble is een hommage is aan de immer trouwe dirigent.

De concerten zijn gratis toegankelijk dankzij de gebiedscommissie van Prins Alexander. De volgende concerten zijn 8 juli (jazz North Sea Round Town), 12 augustus (Franse chansons met accordeon en viool) en 9 september (harmonieorkest). Meer informatie over het programma vindt u op http://oommoordseveld.blogspot.com

Wij hopen u weer te zien op zondag 10 juni om 15.00 uur op de Blijde Wei. De Blijde Wei bereikt u met ov of de auto via de President Wilsonweg en het Kikkerpad. Met de fiets kunt u ook langs de Rotte fietsen.

Geen opmerkingen: